Актуально
соєве борошно знежирене
Соєве борошно широко застосовують у виробництві харчових продуктів завдяки його технологічності, а саме: збільшується вихід готової продукції завдяки більшій кількості води, відповідно до рецептури. Соєве борошно покращує процес емульгування жиру, підвищує соковитість продукту і продовжує термін його зберігання, а також збагачує продукт білком, підвищуючи його біологічну цінність. Важливо і те, що в реаліях сьогодення воно частково або повністю замінює такі дорогі компоненти, як сухе молоко і яєчний порошок.
Продам
Поделиться
Похожие объявления
горохове борошно ціна виробника
Горохове борошно багате корисним білком, за його якістю та кількістю воно не поступається ! деяким різновидам м’яса. Тому це борошно...
Товары из Европы. Замороженная продукция: Рыба-морепродукты, суповые наборы, сопутствующие товары!
Товары из Европы. Замороженная продукция: Рыба-морепродукты, сыр, шоколад, специи, чай, кофе, соки, сопутствующие товары! Доставка по городу Днепр осуществляется...
амарантовая мука мешок 30 кг
Амарантовая мука производится из растения амарант-древнейшей злаковой культуры (редкое название-щирица). В первую очередь амарантовая мука ценится высоким содержанием белка, который...
борошно з насіння маку
Мука з насіння маку - це харчовий продукт, для виготовлення якого використовується частично знежирене насіння харчового маку. Запах – нейтральний,...
рисовая мука от производителя
Важнейшим аспектом применения муки рисовой является направление диетического безглютенового питания. Безглютеновая диета является жизненной необходимостью для целого ряда людей, страдающих...